Ghicitor în Facebook


     Eu nici măcar nu știu de ce se mai chinuie unii oameni să își făurească un destin, să își găsească perechea sau să se ferească de rele, când totul e scris de dinainte si poți afla toate astea despre tine.. de pe Facebook! Astfel că poți să „dai în Facebook” și să afli totul, de la vremea de mâine până la modul în care vei muri sau.. raspunsul unei dileme existențiale ca cea de mai jos..     Păi următorul sau ultimul?? Nu mă prind ce vrea sa însemne asta pentru mine, dar probabil nimic nu mai contează când lângă o poză indecentă de pe un site de socializare apare și ditamai previziunea. 
     Nu știu ce fel de persoană trebuie să fii să apelezi la astfel de aplicații aberante, dar află că ai concurență! Lăsând deoparte, deja banalele,  mistere deslușite precum: (Citez) „Află cât ești de frumoasă în funcție de zodie!”, „Află ce frizură ți s-ar potrivi în funcție de numărul de prieteni!” sau „Află întrebarea care nu te lasă să dormi!” (CE??), ne vom concentra asupra unor chestiuni care nici măcar marilor savanți nu li s-au strecurat printre sinapse. (#Descoperă_ironia.în#funcție=de-cartile&citite!)     Înainte, totuși, de a trece la marile devăluiri pe care aceste aplicații le expun, propun să analizăm puțin metodele inovatoare ale acestora. Astfel că, în primul rând, nu putem trece neobservată abilitatea nemaiîntâlnită de a ne ghici ceea ce ne preocupă, de dinainte de a ne preocupa. Ele știu că pe tine te va preocupa cine te va iubi în secret în 2017/18/etc., cu cine te va înșela iubita (nu dacă!!), de ce și ție îți place Justin Bieber și mai ales, dacă este sau nu timpul să intrii într-o relație! Este extraordinar, băi fraților, câte pot afla cu un like și un share pe Facebook! Și toate acestea foarte bine documentate și fundamentate pe niște criterii esențiale în strânsă legătura cu ceea ce ne framantă sau...ei bine, eu cred că poți să afli ce vedetă te place în funcție de numărul like-urilor la poza de profil indiferent de ce spuneți voi!! Chiar cred că aceasta este invenția secolului! ...în aceeași măsură cu cea de mai jos.


     Exceptând partea aceasta legată de criterii, cred că v-am convins și pe voi să scotociți în globul fes(o)bucian și să scoateți rezultate fecale, Fiecare*! Am greșit! Vă rog să mă scuzați! 
     Acum, pentru final, am păstrat ce e mai bun pentru cei pe care încă nu i-am convins și care nu au închis pagina articolului pentru a da iama pe site-urile unde pot să își citească destinele ca-n palmă.
     Mulți ani la rând, oamenii încearcă să se cunoască și să își dea seama de menirea lor în lumea asta. Mulți nu reușesc să deslușească aceasta dilemă nici chiar până pe patul de moarte, dar acum soluția e la doar un like și un share distanță! Acum poți afla care este scopul tău în viață! Poți afla ce meserie ești menit să practici, cu cine trebuie să te căsătorești sau ce fel de familie vei avea. Toate în funcție de culoarea părului, numelui sau orice altceva la fel de relevant. 
     Dar lucrurile nu se termină așa! Aplicația asta a revoluționat și medicina. Poți afla, în funcție de cicatricea de pe corp (toți au! se referă la acea cicatrice! ?? ) de ce boli o să suferi în viitor. Practic, dacă nu sunt predispus la obezitate deoarece am cicatricea pe brațul stâng și nu pe cel drept, pot să îmi fac abonament la KFC si McDonald și să uit de sport.


     În final doresc doar să vă urez(...??) Nu știu de ce să vă mai urez ceva, când totul e deja stabilit.. Urările par de prisos. Aflați în funcție de nevoile voastre cum să vă utilizați timpul cu scop! Cititul și gânditul vă pot scoate din cercul predestinării, așa că închideți horoscopul și deschideți o carte.
3 comentarii:

  1. Ai uitat sa mentionezi ca esti liber sa schimbi rezultatul dat de aplicatie(generatorul de raspunsuri dintr-o lista finita de posibilitati), deci intr-un fel nu iti e "predestinat" nimic. :)) Uneori, le mai nimereste, alteori spune ca te-ai potrivi (ca partener) cu o ruda de acelasi gen.

    RăspundețiȘtergere