Cartile mele

     În cazul în care v-ați săturat de televizor, pixwords, candy crush sau altele, sunteți deciși că puteți face altceva cu timpul irosit în mijloacele de transport ori în sălile de așteptare sau pur și simplu doriți să citiți o carte bună (părere cât se poate de subiectivă - dar sinceră ) în loc să vă plictisiți aiurea pe internet, puteți încerca să citiți cartea pe care am scris-o în încercarea mea de a vă crea o alternativă în utilizarea timpului „mort”.Eu împotriva M.E.A.! (vol 2)  Rămas într-o situație foarte incomodă, Leinad, - personajul principal - trebuie nu doar să se ferească de „uraganul” pe care l-a provocat, dar și să se confrunte cu acesta atunci când viața prietenilor săi este amenințată de către misterioasa organizație. Volumul doi îl surprinde pe protagonist luptând împotriva unei forțe mult mai mari decât ar putea el înfrunta. Cu toate acestea, un „prieten” necunoscut îi vine în ajutor. Însă, noul personaj îl ajută pe el sau își urmează propriile interese? (citeste o mostră)
Eu împotriva mea! (vol 1)

  

Viața de student la psihologie a lui Leinad se împarte între sesiuni și băute ocazionale cu prietenii. Nimic ieșit din comun. Până într-o zi când, accidental, intră în posesia unui stick USB. Din curiozitate și, din nefericire pentru el, verifică fișierele stocate pe micul obiect. Află informații incredibile despre o societate secretă care făcea experiențe medicale pe oameni, fără ca aceștia să-și fi dat acceptul.

Faptul că ajunge să cunoască o tânără, studentă și ea, genul de fată peste care nu dai în fiecare zi, sufletistă și inimoasă, complică și mai mult situația tânărului, mai ales după ce află că noua lui cunoștință suferă de o boală ce îi poate fi fatală.

Șantaje, urmăriri, situații tragi-comice, din loc în loc, și un umor proaspăt vă vor determina să deveniți fanii acestei serii.
 (citeste o mostră)


Cartea o puteți comanda direct din librăria Quantum sau din librăriile partenere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu