România - Țara celor 220 de crime pe zi!


     Nu, nu sunt femeie. Nu, nu am uter. Nu, nu știu cum e să treci printr-o criză de sarcină. Nu, poate nu ar fi trebuit să o zic eu, însă alții care cunosc adevărul tac sau vorbesc în dauna acestuia. Înainte să închizi fereastra și să revii la plictiseala zilnică de pe Facebook, poate ai dori să cunoști adevăratele aspecte ale avortului, care nu privește doar femeia însărcinată. Nici tu nu ești femeie? Păi... asta e și ideea - o femeie nu rămâne însărcinată singură.
     Întâi de toate: Ce este avortul? Mulți nu știu nici măcar definiția acestuia dar îl consideră drept „guma de șters” a greșelilor făcute cu un alt fel de creion pe o alt fel de hârtie... DEX-ul descrie avortul ca fiind: „Întreruperea provocată a gravidității înainte ca fătul să poată trăi în afara organismului matern” sau simplu „lepădare”. De altfel ce altceva fac adevărații bărbați?...
     Repet că femeia nu rămâne însărcinată singură și de aceea nu ar trebui să rămână singură nici pe timpul sarcinii sau după. Femeia nu trebuie să suporte rănile provocate de exploatarea ei „în interesul confortului personal și iresponsabilității bărbatului” ( Alice Paul - activistă pentru drepturile femeilor). Nu trebuie să fii cu adevărat bărbat pentru a lăsa o femeie însărcinată! Tot ce trebuie să deții se rezumă doar la niște organe genitale masculine. Însă trebuie să fii bărbat și să ai responsabilitate și maturitate să rămâi lângă ea și după. Un bărbat nu va alege niciodată varianta lașului, rănind femeia și omorând copilul. Asta e atitudinea animalului speriat care mușcă tot în speranța că el va scăpa... Dar noi ne declarăm oameni!! Unde e demnitatea bărbatului de odinioară ce știa să pună „femeile și copii înainte”?


     Ce ziceți? Că avortul nu e o crimă și că femeia are dreptul de a decide asupra corpului ei? Dar e corpul ei? Copilul acela nu are cumva dreptul de a-și decide singur soarta? Legislația, în cazul în care ucizi o femeie gravidă, te incriminează de comiterea unui dublu act de crimă. Declarația Universală a Drepturilor Omului susține prin articolul trei: „Orice ființă umană are dreptul la viață, la libertate și la securitatea persoanei sale.”. Apoi în articolul cinci: „Nimeni nu va fi supus torturii, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante.” Sunt sigur că rațiunea nu vă este străină și vă este clar că securitatea bebelușului este inexistentă în cazul avortului, care este și un tratament inuman și degradant.
     Poate ziceți și voi că fătul nu e om până la doisprezece săptămâni. De ce? Că așa e legea? Dacă se modifică legea se modifică și fătul? Dar înainte să fie om ce e? Următoarea poză reprezintă un „pre-om”, în viziunea reprezentanților legii, care au tratat sclavii ca obiecte timp de sute de ani... Întelegeți ce vreți sau ce puteți.     Nu știu cum stați voi cu vederea, însă, ăsta micu e sigur om, indiferent de cât timp are de când a fost conceput. Ideea e că a fost conceput de doi oameni și, ca un rezultat, e și el om, iar avortarea lui nu înseamnă altceva înafară de uciderea brutală a unei fiinţe umane, deplină, unică, lipsită de apărare. Nu e normal ca alți oameni sau circumstanțele să îți decidă soarta.
     Această crimă împotriva umanității, nerecunscută de societățile medicale care au un profit semnificativ de pe urma avorturilor, nu rezolvă problemele femeii. - am ajuns să facem bani și din crime... să nu mai amintim de jurământul lui Hippocrate în care se jură: ”să-i feresc de orice daună sau violență” - referitor la cei tratați, sau direct: „nu voi da unei femei un remediu abortiv” -  Femeia trebuie sprijinită, nu abandonată și forțată să comită acte de crimă. Femeia este un om mai sensibil decât bruta care o trimite să își ucidă pruncul. Bruta nu știe că avortul are consecințe fizice și psihice asupra femeii, care e conștientă că, chiar în interiorul ei, îi este ucis copilul. Te îndemn să devii un tată nu un criminal!
      Viața oricărui om contează! De ce să ne lăsăm dezumanizați de cei ale căror valori (bani, putere, interese politice) diferă de ale noastre ( familie, fericire, viață, umanitate )? De ce sa avem un număr total de douăzeci și două de milioane de avorturi în decursul ultimilor șaizeci de ani? România, cu o populație ce abia dacă mai numără nouăsprezece milioane de oameni, își rezervă un loc pe podiumul celor mai criminale state din lume. Suntem întrecuți doar de Rusia la acest capitol... Lăsând deoparte prejudiciile viitoarei economii prin pierderea forței de muncă, asta spune multe despre noi, caracterizați oricum ca fiind un popor iresponsabil de acțiunile sale. Avem aproximativ 220 de avorturi zilnice la clinicile de stat... cele de la clinicile private nu sunt raportate institutului de statistică. Oameni suntem noi?...


     Dar cine sunt eu să vă spun vouă ce să faceți sau de ce? Un nimeni. De aceea propun să vedem cam ce are Dumnezeu de spus în legătură cu asta în Biblie. Astfel că, în Ieremia capitolul 1 cu versetul 5 găsim scris astfel: „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam”. Deci, conform acestui verset, esti om și în cele 12 săptămâni care nu reprezintă tranziția de la neom la om... Dar să nu ne oprim aici, Psalmul 139:16: „Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.” Oare ultimul verset nu înseamnă că fiecărui om îi sunt rânduite zile pe acest Pământ? Cine suntem noi să ne împotrivim? Oare nu vom avea de îndurat consecințe? Ba da! În Exod 21:22-25 este specificat că cine provoacă moartea unui copil în pântecele mamei sale este vinovat de crimă. Aceasta nu denotă altceva decât că Dumnezeu considera pruncii din pântecele mamelor ca fiind ființe umane, create, de altfel, după chipul și asemănarea Lui.
     Și acum, ultima voastră încercare de scăpare: „Dar dacă acel copil survine în urma unui viol?”. Serios? Ați învățat voi la școală  că minus cu minus face plus și credeți că două greșeli pot duce la un lucru bun? Credeți că dacă acea tânără își ucide copilul rezolvă  situația și își revine din toate punctele de vedere? Când un lucru greșit poate veni ca răspuns bun la o situație?
      Nu vă mânjiți mâinile de sânge nevinovat. Căutați doar niște poze pe internet cu descrierea „avort” și o să vedeți ce înseamnă asta. E mai greu să crești decât să ucizi, dar nu la crime am fost chemați.     Deci, avortul este o crimă. Este bine să recunoaștem adevărul, însă după ce am facut asta trebuie să trecem mai departe, la următorul pas. Care este acela? Nu am în plan vreo încercare de modificare a legii... La noi în țară banii câștigă mereu în lupta cu rațiunea. Scopul este conștientizarea acestuia și a efectelor lui.
     În această privință țin să apreciez mișcarea de susținere a copiilor nenăscuți, „Marșul pentru viață 2016”, inițiat de către asociația studențească „Studenți pentru viață” organizat în 110 orașe din România și Republica Moldova, cu deviza  "Pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie". Poți și tu participa la susținerea celor care nu se pot exprima înca, sau măcar să susții inițiativa prin prezența ta. Oamenii cu inițiativă au nevoie de susținere.
   


Detalii despre eveniment găsiți aici:

https://www.facebook.com/marsulpentruviatabrasov/?fref=ts&__mref=message_bubble

Videoclipul postării:
Ruga unui copil


P.S.:  Devino părinte nu ucigaș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu